Μία καλλονή για τον Τζίτζι (videos)

Εκείνος, γκολκίπερ της Εθνικής Ιταλίας. Εκείνη, λαχταριστή Τσέχα και κορυφαίο μοντέλο στην Ιταλία. Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και την καλλονή Αλένα Σερέντοβα, η …

Blue Girl

Εκείνος, γκολκίπερ της Εθνικής Ιταλίας. Εκείνη, λαχταριστή Τσέχα και κορυφαίο μοντέλο στην Ιταλία. Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και την καλλονή Αλένα Σερέντοβα, η οποία έχει φυσικά διατελέσει Μις Δημοκρατία της Τσεχίας το 1998. Τα κάλλη της έχουν απολαύσει χιλιάδες αντρικά μάτια στο Penthouse και το Playboy.

Το 2005 η Αλένα έκανε πάταγο στο Ημερολόγιο του Max, όπου έπεσαν σαγόνια με τις αναλογίες και τις ναζιάρικες πόζες της. Ο Μπουφόν δεν ανησυχεί ιδιαίτερα μια και η σχέση τους μετράει κάμποσα χρονάκια, και μάλιστα το μοντέλο μία περίοδο εγκατέλειψε τις πασαρέλες για να εκτελέσει χρέη νοσοκόμας στο πλευρό του.

Για χάρη της Γιουβέντους, η Τσέχα εγκαταστάθηκε στο Τορίνο, όπου αν εξαιρέσουμε τη θέα στους κοιλιακούς του αγαπημένου της, έμεινε χωρίς δουλειά. Σήμερα η 32χρονη και ο Ιταλός σταρ έχουν αποκτήσει δύο γιούς, αν αι στεφάνι δεν έβαλαν. 

Πριν λίγο καιρό όμως φήμες κυκλοφόρησαν, ότι η Αλένα έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο, παρόμοιο με αυτό που τάραξε την Τσέλσι. Το μοντέλο από την Τσεχία, ακούστηκε ότι τα φόρεσε στον Μπουφόν με τον συμπαίκτη του, Αμάουρι.

http://www.youtube.com/watch?v=gVpmSgVEAGM

http://www.youtube.com/watch?v=hwrjhExgD3s

http://www.youtube.com/watch?v=FwqPg8DjSsM

http://www.youtube.com/watch?v=PvVEgfhqh5g

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top