Πιθανότατα εκτός ο Σίσιτς – Με «21» στην αποστολή

Πέρα από τον Βικτοράς Γιάκομπ, όλα δείχνουν ότι και χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς θα παραταχθεί στην πρεμιέρα ο Ηρακλής. Συγκεκριμένα, στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία …

Ηρακλής

Πέρα από τον Βικτοράς Γιάκομπ, όλα δείχνουν ότι και χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς θα παραταχθεί στην πρεμιέρα ο Ηρακλής. Συγκεκριμένα, στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της περιόδου 2010-2011 ολοκληρώθηκε με απογευματινό πρόγραμμα στην Μίκρα. Ο Μίρνες Σίσιτς παρουσίασε αμυγδαλίτιδα με υψηλό πυρετό, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, προτιμήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, προκειμένου η κατάστασή του να εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή, πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στον αγώνα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος, από την περασμένη περίοδο, Βικτοράς Γιάκομπ και με αυτά τα δεδομένα την αποστολή, που ανακοίνωσε η τεχνική ηγεσία συγκροτούν οι εξής (21) ποδοσφαιριστές:


Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακτασάνος, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Βουτσιάς, Κομπαγιάσι, Βέλλιος, Σίσιτς, Σολτάνι.


 


 


.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top