Χοσέμι και Σίσιτς στις επάλξεις

Ο Χοσέμι και ο Μίρνες Σίσιτς, τα δύο τελευταία –χρονικά- μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, είναι στις πρώτες επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με …

Ηρακλής

Ο Χοσέμι και ο Μίρνες Σίσιτς, τα δύο τελευταία –χρονικά- μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, είναι στις πρώτες επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται και τα σχέδια του Ελληνα τεχνικού για την πρεμιέρα.

Ο Χοσέμι και ο Σίσιτς έχουν θέση σε αυτά, χωρίς πάντως ο Ουζουνίδης να έχει ανοίξει 100% τα χαρτιά του για αυτό το παιχνίδι. Ο Χοσέμι πάντως είναι μία από τις βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας και ο Σίσιτς για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ουζουνίδης πάντως δοκιμάζει διάφορα. Ένα από τα ζητούμενα είναι αν θα παίξει με δύο αμυντικούς χαφ και αν γίνει αυτό τότε ο Καρλίνιος θα είναι μαζί με τον Παπαστεριανό ενώ θέση διεκδικεί και ο Ηλιάδης. Στις υπόλοιπες θέσεις των χαφ και της επίθεσης, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι.

Αν ο Σίσιτς παίξει στην κορυφή της επίθεσης, τότε για τα πλάγια υπάρχει ο Κομπαγιάσι (δεξιά) και ο Σολτάνι ή ο Γκαρσία για τα αριστερά, αν θεωρήσουμε ότι ο Μάρα θα παίξει σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Ουζουνίδης μελετά τα σχέδια που υπάρχουν και είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top