“Με τον αέρα της μεγάλης ομάδας” (videos)

Την πίστη του ότι ο Ηρακλής θα ικανοποιήσει τις χιλιάδες των οπαδών του που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο, εξέφρασε ο Μαρίνος …

Ηρακλής

Την πίστη του ότι ο Ηρακλής θα ικανοποιήσει τις χιλιάδες των οπαδών του που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.


Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να τον ικανοποιήσουμε. Θα πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας. Δεν χρειάζεται άγχος. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπούμε με τον αέρα της μεγάλης ομάδας και με αυτοπεποίθηση. Είναι ιδανική ευκαιρία για μας να δείξουμε ότι έχουμε δυνατότητες. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι”.


Για την ενδεκάδα: “Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Από την αρχή της εβδομάδας περίπου έχω κατασταλάξει. Σίγουρα όμως δοκιμαζω κάποια πράγματα. Δεν θα σας πω ποιους σκοπεύω να χρησιμοποιήσω. Αυτό που θέλουμε είναι να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμού. Δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε. Υπάρχει βέβαια η απουσία του Βίκτορ (σ.σ. Γιάκομπ) που λόγω τιμωρίας δεν μπορεί να αγωνιστεί”.


Για τον Χοσέμι: “Έχει κάνει φιλικά παιχνίδια και σε επίπεδα φυσικής κατάστασης είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάποιους άλλους παίκτες που διαθέτουμε, οι οποίοι είτε δεν έκαναν ολόκληρη την προετοιμασία, είτε δεν έπαιξαν στα φιλικά. Τον υπολογίζω κανονικά. Δεν θα σας πω αν τον υπολογίζω για την εντεκάδα αλλά είναι σίγουρα μέσα στα σχέδιά μου”. 


http://www.youtube.com/watch?v=NTmebuoa244


Για την απουσία του Γιάκομπ: “Ο Βικτοράς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Σίγουρα η απουσία του είναι σημαντική και μας αναγκάζει να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Αλλιώς αναπτύσσεται η ομάδα με τον Βίκτορ και αλλιώς χωρίς αυτόν. Έχουμε όμως τους παίκτες για να καλύψουμε το κενό του και δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα”.


Σε ερώτηση για το αν ήθελε ένα δύσκολο παιχνίδι στο ξεκίνημα είπε ότι… “ήθελα ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει πολλούς παίκτες και έχει και αυτός ενθουσιασμό. Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μας”.


Για το αν υπάρχει άγχος, είπε ότι… “καμία ομάδα δεν έχει άγχος. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να έχει άγχος. Πρέπει να έχει τον αέρα της μεγάλης ομάδας. Ισως ο Ολυμπιακός να έχει περισσότερο άγχος από εμάς”.


Για τις μεταγραφικές αναζητήσεις: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ και την προσπάθεια όλων των παιδιών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 1-2 ακόμη κινήσεις μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές. Το γεγονός ότι ψάχνουμε τερματοφύλακα, δεν σημαίνει ότι δεν εμπιστεύομαι τον Μπαντή και τον Ελευθερόπουλο. Θέλουμε όμως να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ισχυροί σε όλες τις θέσεις”.


Γα τον Ολυμπιακό: “Απέκτησε πολλούς και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός. Είναι όμως μία νέα ομάδα και λογικά χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως σύνολο. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί τους ανθρώπους το Ολυμπιακού”.


Για τον Σίσιτς είπε ότι… “δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε ότι δεν υπολογίζουμε κάποιον. Σίγουρα βέβαια, κάποια παιδιά δεν έχουν προλάβει να έχουν τη φυσική κατάσταση που χρειάζεται, τους υπολογίζουμε όμως όλους”.


Σε ερώτηση για το αν η ομάδα έχει ξεπεράσει την ένταση που είχε δημιουργηθεί σε ένα διάστημα της προετοιμασίας, είπε ότι… “από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, η διάθεση των παικτών είναι μεγάλη και είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Δεν ήμουν πριν εδώ για να ξέρω τι έγινε. Από την πρώτη μέρα όμως, η διάθεση είναι πολύ καλή”.


Για τη διαιτησία: «Δεν ασχολούμαι από πριν ποτέ με τη διατησία γιατί δεν νομίζω ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι. Πιστεύω θα είναι καλή η διαιτησία το Σάββατο».


Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top