Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, διευκρινίζοντας ότι ακριβώς ισχύει με την παραλαβή των καρτών, αλλά και τις νέες εγγραφές. “Συνεχίζεται με ιδιαίτερα …

Ηρακλής

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, διευκρινίζοντας ότι ακριβώς ισχύει με την παραλαβή των καρτών, αλλά και τις νέες εγγραφές.


“Συνεχίζεται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, η διαδικασία παραλαβής των σωμάτων των καρτών διαρκείας από τους δικαιούχους τους, όπως και αυτή της εγγραφής για απόκτηση κάρτας διαρκείας


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διαδικασίες (παραλαβή και εγγραφή) θα συνεχιστούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, ενώ το Σάββατο 28/08, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Ή ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.


Ωστόσο, τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα θα παραμείνουν ανοικτά και το Σάββατο 28/08, λειτουργώντας από τις 09:00 έως τις 18:00, ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι, έστω και την τελευταία στιγμή, θα θελήσουν να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους ή να εγγραφούν για απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας.


Το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων μέχρι τέλους της εβδομάδας έχει ως εξής:


Πέμπτη 26/08, 10:00 – 18:00,


Παρασκευή 27/08, 10:00 – 18:00


και Σάββατο 28/08, 09:00 – 18:00.


Επίσης, να υπογραμμισθεί για μία ακόμη φορά, ότι οι φίλαθλοι, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΗΡΑΚΛΗΣ – Ολυμπιακός, στο Καυτανζόγλειο, λόγω της ισχύος της νέας διαδικασίας εισόδου στις κερκίδες και προκειμένου να μην καθυστερήσουν την είσοδό τους, θα πρέπει να βρεθούν στις θύρες του Σταδίου όσο το δυνατόν νωρίτερα”.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top