Ψωνίστε από τη μπουτικ και κερδίστε ένα ποδήλατο

Όσοι φίλοι του Ηρακλή αγοράσουν το Σάββατο (28/8) προϊόντα από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο Καυτανζόγλειο, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με έπαθλο ένα ποδήλατο. …

Ροπαλιές

Όσοι φίλοι του Ηρακλή αγοράσουν το Σάββατο (28/8) προϊόντα από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο Καυτανζόγλειο, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με έπαθλο ένα ποδήλατο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


“Το Σάββατο 28/08, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, θα πραγματοποιηθεί η ‘πρώτη’ της ‘κυανόλευκης’ μπουτίκ για την περίοδο 2010-2011, καθώς το IRAKLIS F.C. FAN SHOP στο Καυτανζόγλειο θα είναι ανοικτό για να διαθέσει στους φίλους της ομάδας τα προϊόντα του και ιδίως τις πρώτες προμήθειες από τα νέα προϊόντα της περιόδου.

Παράλληλα, το IRAKLIS F.C. FAN SHOP θα έχει και το δώρο του προς του πελάτες του. Αυτό, καθώς μεταξύ των φίλων της ομάδας, που θα κάνουν τα ψώνια τους από την μπουτίκ θα διενεργηθεί μια κλήρωση με έπαθλο ένα ποδήλατο, προσφορά του κ. Αστέριου Λαφαζάνη και της εταιρίας Εμπορίας ελαστικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων, που διατηρεί στα Ν. Βρασνά Θεσσαλονίκης”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top