Φουλάρει ο Ηρακλής για αμυντικό χαφ και πορτιέρο

Συνάντηση Γιάννη Τάκη και Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/8) ημέρας στη Μίκρα, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις κινήσεις που θα γίνουν …

Ηρακλής

Συνάντηση Γιάννη Τάκη και Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/8) ημέρας στη Μίκρα, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις κινήσεις που θα γίνουν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Έλληνα τεχνικό για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και από κοινού κλήθηκαν να αποφασίσουν για τις προσθήκες που πρέπει να μπορούν να γίνουν στο κυανόλευκο ρόστερ. Το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί ο Ματίας Λέκι, ένας πορτιέρο πρώτης γραμμής και ένας ανασταλτικός μέσος που θα κάνει τη διαφορά στο κέντρο.

Τα οικονομικά όμως της εταιρίας δεν επιτρέπουν τόσο μεγάλα ανοίγματα και γι’ αυτό το λόγο, το δίλημμα που ετέθη ήταν το ακόλουθο: “Λέκι και δύο φθηνοί παίκτες που πιθανότατα δεν θα κάνουν τη διαφορά ή όλα τα χρήματα να διατεθούν για τον τερματοφύλακα και τον ανασταλτικό μέσο;”. Κατόπιν μακράς συζήτησης, φαίνεται ότι κατέληξαν στη δεύτερη επιλογή. Να φουλάρει δηλαδή ο Ηρακλής για την απόκτηση πορτιέρο και αμυντικού χαφ, που θα διεκδικήσουν με το… καλημέρα φανέλα βασικού.

Για τις δύο θέσεις των στόπερ, η ομάδα διαθέτει πέντε παίκτες. Αν υποθέσουμε ότι η μία είναι “καπαρωμένη” από τον Χοσέμι (εφόσον τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας), για την άλλη θα παλέψουν οι Κυριαζής, Κατσαμπής, Κατσικάς (είναι πλέον έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα) και Σαρακατσάνος. Σίγουρα ο Λέκι είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή η απόκτηση ενός στόπερ που θα στοιχίσει περισσότερα από 200.000 ευρώ, είναι πολυτέλεια για τον Ηρακλή.

Σε αντίθεση με τον ανασταλτικό μέσο, όπου αν χρειαστεί θα γίνει μία μικρή οικονομική υπέρβαση. Ο Ηρακλής ψάχνει ένα χαφ με χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει ο Καρλίνιος. Να έχει δηλαδή πολλά τρεξίματα και να μπορεί να προωθεί σωστά τη μπάλα στους μεσοεπιθετικούς. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την ελληνική αγορά που διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ο Καρντόσο, ο οποίος όμως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ως εναλλακτική -έστω- λύση, και φυσικά ο Ηρακλής δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία πλειστηριασμού με τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα εξετάζονται και άλλες δύο περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top