Τι ισχύει με την περίπτωση του Πατσατζόγλου

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία περί κυανόλευκου ενδιαφέροντος για τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Η BLUEARENA έψαξε το θέμα και σας το παρουσιάζει στην …

Ηρακλής


Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία περί κυανόλευκου ενδιαφέροντος για τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Η BLUEARENA έψαξε το θέμα και σας το παρουσιάζει στην πραγματική του διάσταση.Η αλήθεια είναι ότι ο Πατσατζόγλου ενδιαφέρεται να έρθει στον Ηρακλή και όχι ο Ηρακλής να αποκτήσει τον παίκτη. Ο εκπρόσωπός του επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας, εκείνοι ενημέρωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ναι μεν είναι ένας καλός και έμπειρος παίκτης, αλλά όχι αυτό ακριβώς που αναζητά ο Ηρακλής για να καλύψει τη θέση του ανασταλικού μέσου.


Ο Ηρακλής είχε ασχοληθεί το περασμένο καλοκαίρι με τον 31χρονο άσο, αλλά τότε επέλεξε το συμβόλαιο του μισού εκατομμυρίου ευρώ που του προσέφερε η Ομόνοια. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε άλλες περιπτώσεις παικτών, με τους κυανόλευκους να παρακολουθούν διακριτικά τις επαφές του Οράσιο Καρντόσο με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top