Τα αίτια του ναυαγίου με τον Λιούμπος Καμενάρ

Παρά την συμφωνία που υπήρχε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (παίκτης, Ναντ, Ηρακλής), ο ετήσιος δανεισμός του Λιούμπος Καμενάρ, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Και ενώ …

Ηρακλής

Παρά την συμφωνία που υπήρχε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (παίκτης, Ναντ, Ηρακλής), ο ετήσιος δανεισμός του Λιούμπος Καμενάρ, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Και ενώ όλα τα γαλλικά ΜΜΕ θεωρούσαν δεδομένη την παραχώρησή τους στους κυανόλευκους, κάποια περίεργα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Καμενάρ την Κυριακή, τον οδήγησαν στην απόφαση να μην έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η πλευρά του παίκτη επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ηρακλή το πρωί της Δευτέρας για να τους ενημερώσουν για την απόφαση του Σλοβάκου. “Μάθαμε ότι η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα”, ήταν -μεταξύ άλλων- τα λόγια που άκουσαν οι κυανόλευκοι και παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να μεταπείσουν τον Καμενάρ, δεν κατέστη δυνατό.

Από ποια πηγή άντλησε την πληροφόρηση ο Καμενάρ για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, παραμένει άγνωστο. Οι υποψίες όμως στρέφονται προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όπως αναρωτιέται και ο λαός σε ανάλογες περιπτώσεις… “Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top