Ο Ρόλαντ Λινζ και οι άλλα δύο παλικάρια

Όπως ήταν φυσικό, με τόσα πολλά ονόματα που γράφτηκαν κατά καιρούς για τον Ηρακλή, θα ξεχνούσαμε και κάποια. Ο τακτικός και με εξαιρετική μνήμη, αναγνώστης …

Ροπαλιές

Όπως ήταν φυσικό, με τόσα πολλά ονόματα που γράφτηκαν κατά καιρούς για τον Ηρακλή, θα ξεχνούσαμε και κάποια. Ο τακτικός και με εξαιρετική μνήμη, αναγνώστης της BLUEARENA, Δημήτρης, μας έστειλε mail για να μας υπενθυμίσει άλλους τρεις παίκτες που ενεπλάκησαν σε μεταγραφικά σενάρια με κυανόλευκο φόντο.

Ο Ρόλαντ Λινζ ήταν ο επιθετικός που εμφανίστηκε ως υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, εφόσον καρποφορούσαν οι επαφές με τον χορηγό φανέλας. Ούτε η χορηγία έκλεισει, ούτε ο Λινζ ήρθε. Παραμένει στην Αούστρια Βιέννης και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στον επαναληπτικό του 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ματέο Τζιανέλο, ο 34χρονος πορτιέρο της Νάπολι, παραμένει στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας, ενώ o Κίκο Κασίγια, επέστρεψε στην Εσπανιόλ, μετά το διετή δανεισμό του στην Κάντιθ.

Το σχετικό δημοσίευμα της BLUEARENA για τα υπόλοιπα παλικάρια: http://www.bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6003:2010-08-23-14-21-43&catid=29:ropalies&Itemid=116

Σχετικά Άρθρα

Back to Top