Ηλιάδης: “Περισσότερη ποιότητα τώρα”

Ο Στέλιος Ηλιάδης εκπροσώπησε (24/8) τους παίκτες του Ηρακλή στη media day της ομάδας. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αρκετά παιχνίδι. Για το παιχνίδι της …

Ηρακλής

Ο Στέλιος Ηλιάδης εκπροσώπησε (24/8) τους παίκτες του Ηρακλή στη media day της ομάδας. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αρκετά παιχνίδι. Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, είπε ότι… «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως συμβαίνει σε κάθε πρεμιέρα. Είναι καλό το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, πάμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας σημείωσε ότι… «έχουμε αποκτήσει αρκετούς καινούριους παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν και στην πορεία αλλάξαμε και προπονητή. Δουλεύουμε πολύ και όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Πιστεύουμε ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις για να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας».

Είπε ακόμη ότι… «παίζει σημαντικό ρόλο η προετοιμασία για την πορεία μιας ομάδας μέσα στη σεζόν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αρκετά φιλικά αλλά σιγά-σιγά αρχίζουμε να δένουμε».

Για τη βοήθεια που έχει η ομάδα από τον κόσμο είπε ότι… «θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί μας δίνει ώθηση. Χρειάζεται όμως να κάνει υπομονή. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά αν είμαστε όλοι ενωμένοι, παίκτες, προπονητής, διοίκηση, κόσμος, θα καταφέρουμε πολλά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top