“Εμπνευστές πρωτοφανών μυθευμάτων…”

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, περί έκρηξης του Τάσου Κατσαμπή στα γραφεία της Μίκρας, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. Θα πρέπει …

Ηρακλής

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, περί έκρηξης του Τάσου Κατσαμπή στα γραφεία της Μίκρας, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο αρχηγός της ομάδας είναι πυρ και μανία με τους… εμπνευστές της συγκεκριμένης “είδησης”.

“Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, εμπνευστές πρωτοφανών μυθευμάτων, προφανέστατα λειτουργώντας με την διαδικασία του επιπέδου ‘μου είπαν’, ‘άκουσα’, ‘το γράφω, γιατί θα το γράψει ο τάδε, που μου τηλεφώνησε’ και πάνω από όλα με τη λογική του ‘δε βαριέσαι, και τι έγινε αν δεν ισχύει…’, επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΗΡΑΚΛΗ, όπως μόνο εκείνοι (νομίζουν ότι) γνωρίζουν και (νομίζουν ότι) μπορούν και όπως ΜΟΝΟ στον ΗΡΑΚΛΗ επιχειρούν να κάνουν επί τόσα χρόνια.

Καταφέρονται με ασύστολα ψεύδη εναντίον ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει περίτρανα αποδείξει την αγάπη του στην ομάδα και, που με τόση αυταπάρνηση υπηρετεί επί χρόνια τη φανέλα της. Η μεθοδολογία τους γνωστή και απαράδεκτη, άξια μόνο της περιφρόνησης όλων των Ηρακλειδέων, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τον άνθρωπο, που επιχειρούν να πλήξουν και, μέσω αυτού, την ομάδα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπαίνει στο νέο Πρωτάθλημα με αποφασιστικότητα και στήριγμα τη συσπείρωση του κόσμου του, αντιλαμβανόμενος τις υποτιθέμενες ‘τρικλοποδιές’ αυτού του είδους, ως αδιάφορα και αποτυχημένα παραμυθάκια, παραμυθάδων, που μόνο το καλό της ομάδας δεν υπηρετούν”, αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση. 
 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top