Φουλ της τακτικής με Χοσέμι στα πλάνα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ηρακλή σήμερα (23/08) μετά το κυριακάτικο ρεπό και ουσιαστική ένταξη στην διαδικασία προετοιμασίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το απογευματινό …

Ηρακλής

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ηρακλή σήμερα (23/08) μετά το κυριακάτικο ρεπό και ουσιαστική ένταξη στην διαδικασία προετοιμασίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Το απογευματινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, είχε έντονο το στοιχείο της αγωνιστικής στρατηγικής, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να περάσει πολλά στοιχεία σε αυτόν τον τομέα στην ομάδα, μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου.


Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι εκτός του τραυματία Krejci (ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται σε πλήρεις ρυθμούς και υπολογίζονται για την εναρκτήρια αναμέτρηση της Super League. O Ηλιάδης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρούσε και προπονείται κανονικά, ενώ στους ρυθμούς της ομάδας κινείται, πλέον και ο Χοσέμι, ο οποίος προστίθεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.


Αύριο, Τρίτη 24/08, το πρόγραμμα έχει δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Το πρωινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ (08:30 και 09:30), ενώ το απογευματινό θα είναι ενιαίο (19:00).


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top