Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές αναζητήσεις

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στην Κατερίνη, ότι… «Με την διοίκηση συζητάμε την προοπτική να πλαισιώσουμε την ομάδα και με άλλους …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στην Κατερίνη, ότι… «Με την διοίκηση συζητάμε την προοπτική να πλαισιώσουμε την ομάδα και με άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αν αυτό είναι εφικτό». Πώς μεταφράζεται αυτό; Λιούμπος Καμενάρ για να «κλεισει» η τριάδα των πορτιέρο, Ματίας Λέκι για το κέντρο της άμυνας και ένας αμυντικός χαφ.


Η τεχνική ηγεσία έχει εντοπίσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και η διοίκηση προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του. Αν κρίνει κανείς από το φιλικό με τον Πιερικό, η ομάδα χρειάζεται απαραιτήτως ένα ανασταλτικό μέσο που θα έχει την ικανότητα να προωθήσει το παιχνίδι στους μεσοεπιθετικούς. Ο Καρλίνιος είναι εξαιρετικός στο να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά δεν βοηθάει καθόλου στην ανάπτυξη.


Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση στα χρήματα που μπορεί να προσφέρει ο Ηρακλής. Διαθέσιμοι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής το κασέ τους κρίνεται απαγορευτικό. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, οπότε είναι λογικό να πέσουν και οι απαιτήσεις που έχουν οι παίκτες που δεν βρήκαν ομάδα. Σε αυτό ποντάρει ο Ηρακλής, με σκοπό να κλείσει ένα αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.


Στην περίπτωση του Λέκι, εξελίξεις αναμένονται ίσως και αύριο (23/8). Ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στον Ηρακλή, από την στιγμή που δεν βρήκε ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο 400.000 ευρώ. Ο Ηρακλής χρειάζεται τον Λέκι, όπως φάνηκε και στην Κατερίνη, αλλά μέχρι στιγμής προκύπτει διαφορά στα χρήματα που ζητάει ο παίκτης και σε αυτά που μπορεί να προσφέρει πλέον ο Ηρακλής, μετά και την απόκτηση του Χοσέμι.


Μια διαφορά που είναι πιθανό να καλυφθεί από τον κόσμο, αν συνεχιστεί η αυξημένη ζήτηση που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Αν αποκτήσει ο Ηρακλής τους Καμενάρ, Λέκι και βρει ένα καλό αμυντικό χαφ, τότε θα έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ, το οποίο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από ένα μήνα, όταν η ομάδα διασυρόταν από τον Μακεδονικό.

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top