Θέλει Κουμπούρα, στο Μαρούσι ο Ακεψιμαϊδης

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον Ηρακλή, καθώς πιέζει αρκετά ώστε να αρχίσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Ο Κώστας Πιλαφίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε …

Ηρακλής

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον Ηρακλή, καθώς πιέζει αρκετά ώστε να αρχίσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Ο Κώστας Πιλαφίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πιο ουσιαστικές επαφές ώστε να ενδυναμώσει το ρόστερ των κυανόλευκων και η λίστα έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό.
Από την ελληνική αγορά έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους του. Ένας από αυτούς είναι ο Πατρινός πλέι μέικερ Φάνης Κουμπούρας, που έμεινε ελεύθερος χθες από το Μαρούσι και ο οποίος εδώ και καιρό (για την ακρίβεια επί Λευτέρη Κακιούση) είναι στα υπόψη. Ο Κουμπούρας με θητεία σε Απόλλωνα Πάτρας, Ολύμπια Λάρισας και Μαρούσι, μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην περιφέρεια και ο Πιλαφίδης πιστεύει στις δυνατότητές του.
Στο Μαρούσι θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης, με το νεαρό πλέι μέικερ να ανακοινώνεται από τον αθηναϊκό σύλλογο και να γίνεται ο δεύτερος παίκτης μέσα σε λίγες ημέρες που κάνει τη διαδρομή Ιβανώφειο-Άγιος Θωμάς, μετά τον Σωτήρη Καραποστόλου. Η πλευρά του παίκτη τα βρήκε με τους κυανόλευκους ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το 2012.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top