Η δέσμευση του Ρέμου και η αναβολή της πορείας

Η χθεσινοβραδινή πορεία των οπαδών του Ηρακλή προς το νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησε εμφανίσεις ο Αντώνης Ρέμος, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της διάθεσης του μεγαλομετόχου να …

Ηρακλής

Η χθεσινοβραδινή πορεία των οπαδών του Ηρακλή προς το νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησε εμφανίσεις ο Αντώνης Ρέμος, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της διάθεσης του μεγαλομετόχου να στηρίξει οικονομικά την ΠΑΕ.


Στις διαπραγματεύσεις που έγιναν χθες, συζητήθηκε ένα ποσό της τάξης των διακοσίων χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα δοθεί άμεσα από τον Ρέμο. Πρόκειται για 200 από τις 300 χιλιάδες ευρώ που δεσμεύτηκε ότι θα βάλει φέτος στον Ηρακλή.


Το θέμα είναι πότε θα μπουν αυτά τα χρήματα. Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις, πέρασε αυτό που ήθελαν εξ αρχής οι διοικούντες. Τα χρήματα να μπουν την Δευτέρα. Και όχι με τη μορφή τρίμηνης ή τετράμηνης επιταγής, αλλά ρευστό.


Η πλευρά του Ρέμου το αποδέχτηκε και άπαντες περιμένουν τη Δευτέρα να καταβληθούν τα χρήματα, που θα δώσουν ανάσες στα ταμεία της ΠΑΕ. Κάτι που περιμένουν και οι οργανωμένοι. Σε διαφορετική περίπτωση, ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top