Χοσέμι: “Ευχαριστώ”…

Ένα “ευχαριστώ” αισθάνθηκε την ανάγκη να πει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής ο Χοσέμι, για την υπομονή, που επέδειξε το “κυανόλευκο” περιβάλλον στο …

Ηρακλής

Ένα “ευχαριστώ” αισθάνθηκε την ανάγκη να πει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής ο Χοσέμι, για την υπομονή, που επέδειξε το “κυανόλευκο” περιβάλλον στο “σίριαλ” με την Μαγιόρκα. Μάλιστα, δήλωσε ανυπόμονος να ενταχθεί στην ομάδα και να αγωνιστεί με αυτή. Συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε:


“Είναι συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις να εκφράζεται η ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά πραγματικά αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος, που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον ΗΡΑΚΛΗ. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα, να γνωρίσω πρόσωπα και πράγματα και να μπούμε στην διαδικασία του πρωταθλήματος.


Συζητούσα επί πολλές μέρες με την Διοίκηση και μέσα από τις επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας εισέπραξα την διάθεσή τους να κτίσουν έναν ΗΡΑΚΛΗ με προοπτικές. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για την υπομονή, που επέδειξαν στο προσωπικό ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την προηγούμενη ομάδα μου και για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιβάλλουν και ελπίζω να αποδειχθώ αντάξιος αυτής της συμπεριφοράς», δήλωσε ο Χοσέμι, λίγο μετά τα εργομετρικά και λιγο πριν βάλει τη στολή προπόνησης και περάσει στον αγωνιστικό χώρο της Μίκρας.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Η ιστορική φωτογραφία, που δώρισε στην ομάδα ο Μιχάλης Γεράνης (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top