Επίθεση στα διαρκείας

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κορυφώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του Ηρακλή για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Το τελευταίο 48ωρο παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα γραφεία της …

Ηρακλής


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κορυφώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του Ηρακλή για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Το τελευταίο 48ωρο παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα γραφεία της Μίκρας, στο Κατσάνειο, αλλά και στους συνδέσμους, από κυανόλευκους οπαδούς που σπεύδουν να εξασφαλίσουν θέση για τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας περιόδου, στηρίζοντας παράλληλα οικονομικά την αγαπημένη τους ομάδα.


Παρόλα αυτά, το νούμερο των διαρκείας που έχει διατεθεί μέχρι σήμερα, απέχει από τις προβλέψεις που υπήρχαν εξαρχής. Προβλέψεις που στηρίζονταν στην απίστευτη συσπείρωση του κόσμου κατά τη διάρκεια των… εξεγέρσεων του Ιουνίου.


Ο κόσμος έδειξε τη δυναμική του στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου. Αυτή τη δυναμική καλείται να βγάλει και τώρα, όχι για να αποδείξει κάτι (δεν το έχει ανάγκη πλέον) αυτή τη φορά δίνοντας τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να σταθεί και πάλι στα πόδια της.


Αν κρίνουμε από την κίνηση των τελευταίων ημερών, αλλά και από το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα έχουμε πάντα το μεγάλο… ντου, είναι πιθανό ο συνολικός αριθμός των διαρκείας να ξεπεράσει τις 5.000. Σημαντικός αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον Ηρακλή, αλλά σίγουρα οι συγκεντρώσεις του Ιουνίου μας προϊδέαζαν για κάτι μεγαλύτερο, ασχέτως αν βιώνουμε την πιο δύσκολη -οικονομικά- περίοδο των τελευταίων δεκαετιών. Προφανώς ο υπόλοιπος κόσμος που ξεχύθηκε στους δρόμους, θα στηρίξει την ομάδα με την αγορά των απλών εισιτηρίων σε κάθε παιχνίδι του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top