Τα βρήκε με την Μαγιόρκα ο Χοσέμι και έρχεται την Πέμπτη

«Πρόεδρε τα βρήκα με την Μαγιόρκα. Αύριο υπογράφω το χαρτί και την Πέμπτη είμαι Θεσσαλονίκη». Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (17/8), όταν χτύπησε …

Ηρακλής

«Πρόεδρε τα βρήκα με την Μαγιόρκα. Αύριο υπογράφω το χαρτί και την Πέμπτη είμαι Θεσσαλονίκη». Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (17/8), όταν χτύπησε το κινητό του Γιάννη Τάκη. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Χοσέμι. Θέλησε ο ίδιος να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής για το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Ο Ισπανός άσος συναντήθηκε χθες το βράδυ με τους διοικούντες της Μαγιόρκα και συμφώνησαν για το ποσό που θα εισπράξει έναντι των χρημάτων που του οφείλονται από πέρσι. Λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν ήταν δυνατό να ετοιμαστούν τα έγγραφα της λύσης του συμβολαίου. Κάτι που θα συμβεί εντός της ημέρας, με τον Ισπανό να πακετάρει ήδη τα πράγματά του για Θεσσαλονίκη.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Χοσέμι έρχεται αύριο (19/8) στην Θεσσαλονίκη για να επισημοποιήσει την συμφωνία του με τον Ηρακλή και από την επόμενη μέρα να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Όλο αυτό το διάστημα που ήταν ανοιχτό το θέμα της αποχώρησής του, δεν έχασε ούτε μία προπόνηση της Μαγιόρκα, οπότε είναι δεδομένο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top