Ο ερχομός του Ρέμου «βγάζει» και πάλι τον κόσμο στους δρόμους

Η έλευση του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής του αεροδρομίου, ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις στις …

Ηρακλής

Η έλευση του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής του αεροδρομίου, ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Η «Αυτόνομη Θύρα 10», εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο το βράδυ της Παρασκευής στο Ιβανώφειο.

«20 Αυγούστου 2010, με τις μνήμες ακόμα νωπές από τον ιστορικό αγώνα που έδωσε ο λαός του Ηρακλή για τη σωτηρία της ομάδας, πριν ακόμα ξεπρηστούν τα πόδια μας από τις αμέτρητες πορείες στους δρόμους της χώρας, πριν ακόμα αδειάσουν τα πνευμόνια μας από τα δακρυγόνα, πριν καλά καλά επουλωθούν τα τραύματα από τα χτυπήματα της ελληνικής αστυνομίας, με τα συναισθήματα του θυμού της οργής και της αγωνίας να μην έχουν εγκαταλείψει ακόμα την ψυχή μας, ο βασικός υπαίτιος όλης αυτής της κατάστασης σε μια κίνηση αλαζονείας αλλά και ασέβειας, αποφασίζει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όχι για να δώσει λύση στα προβλήματα του Ηρακλή, αλλά για να εμφανιστεί στα μπουζούκια. Η κίνηση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί μόνο σαν πρόκληση και έτσι θα αντιμετωπιστεί.

Εσύ που συνήθισες να μας κοιτάς στα μάτια πίσω από στρατιές μπράβων και ματατζήδων. Εσένα που η δειλία σου ξεπερνά κάθε φαντασία. Εσύ που κατάντησες τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης ένα μόνιμο κοινωνικό πρόβλημα, εσύ τολμάς να προκαλείς ένα χιλιοταλαιπωρημένο κόσμο και να τον εξαναγκάζεις σε πράξεις που σε αυτή τη χρονική στιγμή ήταν το τελευταίο που χρειάζονταν.

Καλούμε λοιπόν όλα τα αδέλφια οπαδούς και φιλάθλους του Ηρακλή, όλους αυτούς που κέρδισαν με τη δυναμική τους, τους δρόμους ολόκληρης της Ελλάδας, αυτούς που έκαναν μια ολόκληρη χώρα να παραμιλά με τον ανένδοτο, συνεπή, μα πάνω από όλα αξιοπρεπή αγώνα τους, όλους αυτούς που έκλαψαν, που έχασαν τον ύπνο τους γι’ αυτό το σύλλογο, τη διοίκηση του γυμναστικού συλλόγου καθώς και τη διοίκηση της ΠΑΕ, να συστρατευθούν μαζί μας και να δηλώσουν παρών στη τελευταία πράξη του «δράματος», την Παρασκευή στις 20:00 στο ιβανώφειο με αυτοκίνητα και μηχανές, για να πάμε όλοι μαζί να ζητήσουμε απαντήσεις από αυτόν που πραγματικά τις χρωστά!

ΥΓ: ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ… ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top