Είναι πλέον οριστικό. Ο Χοσέμι έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Το σήριαλ με τον Χοσέμι ολοκληρώθηκε και το φινάλε είναι ευχάριστο για τον Ηρακλή. Ο Ισπανός αστέρας έμεινε ελεύθερος από την Μαγιόρκα και μετά τα μεσάνυχτα της …

Ηρακλής

Το σήριαλ με τον Χοσέμι ολοκληρώθηκε και το φινάλε είναι ευχάριστο για τον Ηρακλή. Ο Ισπανός αστέρας έμεινε ελεύθερος από την Μαγιόρκα και μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (στις 01:45) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με πτήση μέσω Ζυρίχης (αρχικά ήταν να φτάσει στις 21:30), για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.


Η ανακοίνωση φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ η επιβεβαίωση έρχεται και από την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Μαγιόρκα. Στην αρχική της σελίδα, φιλοξενείται θέμα με τον τίτλο… “Ο Χοσέμι αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του”.


Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, ο Χοσέμι βρέθηκε το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Μαγιόρκα, με σκοπό να αποχαιρετίσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στην ισπανική ομάδα, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λάουντρουπ (ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με το μεγάλο συμβόλαιο που έχει για τη νέα χρονιά). Δεν προπονήθηκε σήμερα, ενώ υπάρχει αναφορά και στην περσινή παρουσία του Χοσέμι στη Μαγιόρκα, με την οποία αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου (!).  


Το δημοσίευμα: http://www.rcdmallorca.es/Noticia.aspx?IdNoticia=28613

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Back to Top