Αποσύρθηκε ο Σπανός, φαβορί ο Κανελλόπουλος

Ο Γιώργος Σπανός δεν είναι, πλέον, υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι αποσύρει την υποψηφιότητα …

Διάφορα

Ο Γιώργος Σπανός δεν είναι, πλέον, υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για την ανάληψη της προεδρίας από τον Θανάση Κανελλόπουλο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπανού, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου:


«Είναι γνωστό σε όλους ότι ύστερα από προτροπή της πλειοψηφίας των συναδέλφων μου και ύστερα από την άρνηση του Θοδωρή Ζαγοράκη να κατέλθει για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, έθεσα υποψηφιότητα για την προεδρία του συνεταιρισμού. Είναι δε γνωστό σε όλους ότι παρόλο που εκφράζω την «ιδεολογική προσέγγιση» που προέβλεπε ότι στη συγκεκριμένη θέση θα θητεύσουν εκ περιτροπής μόνο οι ιδιοκτήτες εάν το επιθυμούν, διαπίστωσα κατά την ψηφοφορία ότι κάποιοι ιδιοκτήτες συνάδελφοι αναθεώρησαν για «προσωπικούς λόγους» τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου, με αποτέλεσμα να βγει το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα της ισοψηφίας. Έχω υπηρετήσει και υπηρετώ οικογενειακώς το χώρο, με συνέπεια και αγάπη επί δεκαετίες και σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να είμαι το άτομο που «διχάζω» το ποδόσφαιρο. Έχοντας αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκα να είμαι ο πρόεδρος με τη «διπλή ψήφο», όπως προέβλεπε το καταστατικό ή να είμαι ο πρόεδρος που θα αναδειχθεί με κλήρωση! Επίσης πιστεύω να διαπίστωσαν τα εξωθεσμικά κέντρα του ποδοσφαίρου που χρησιμοποίησαν αθέμιτους τρόπους για να με ανατρέψουν εξαγοράζοντας συνειδήσεις ότι είμαι «σκληρό καρύδι».


ΑΠΟΣΥΡΩ την υποψηφιότητά μου με την ευχή να βγει το ποδόσφαιρο από το σημερινό «αδιέξοδο», να εκλέξουμε πρόεδρο ευρείας αποδοχής την επόμενη Τρίτη και όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top