Και τυπικά «γαλάζιος» ο Σίσιτς

Τα τυπικά έμεναν στην υπόθεση του Μίρνες Σίσιτς και αυτά ολοκληρώθηκαν, με την ΠΑΕ Ηρακλής να ανακοινώνει σήμερα (17/08) την απόκτηση του Σλοβένου άσσου, ο …

Ηρακλής

Τα τυπικά έμεναν στην υπόθεση του Μίρνες Σίσιτς και αυτά ολοκληρώθηκαν, με την ΠΑΕ Ηρακλής να ανακοινώνει σήμερα (17/08) την απόκτηση του Σλοβένου άσσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για ένα χρόνο.


Η «κυανόλευκη» ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά της υπογραφής συμβολαίου με τον Mirnes Sisic, ο οποίος εντάχθηκε, πλέον, σε απόλυτο βαθμό στην ομάδα, αρχίζοντας την δεύτερη «κυανόλευκη» θητεία του.


«Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου και αισθάνομαι σε πολύ καλή κατάσταση για να το πετύχω. Από την πρώτη στιγμή είδα θετικά το ενδιαφέρον του ΗΡΑΚΛΗ, με τον οποίο και τον κόσμο του μας συνδέουν πολύ θετικές αναμνήσεις μιας δύσκολης προσπάθειας, που κάναμε στην πρώτη παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα μπορέσουμε να αλλάξουμε επίπεδο με σκληρή προσπάθεια, πηγαίνοντας τον ΗΡΑΚΛΗ εκεί, που του αξίζει», σημείωσε ο Σλοβένος διεθνής μεσοεπιθετικός». 

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top