Κρίσιμη ημέρα για Χοσέμι

Εντός της ημέρας θα γίνει η τελική συνάντηση των εκπροσώπων του Χοσέμι με τη διοίκηση της Μαγιόρκα, για να εξασφαλίσει ο Ισπανός αμυντικός τα οφειλόμενα …

Ηρακλής

Εντός της ημέρας θα γίνει η τελική συνάντηση των εκπροσώπων του Χοσέμι με τη διοίκηση της Μαγιόρκα, για να εξασφαλίσει ο Ισπανός αμυντικός τα οφειλόμενα και στη συνέχεια να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον Ηρακλή.

Δημοσίευμα πάντως της ιστοσελίδας elmallorca.es, αποκαλύπτει την πρόθεση της Μαγιόρκα να καταγγείλει το συμβόλαιο του Χοσέμι, διότι συμφώνησε με τον Ηρακλή και μάλιστα υπήρξε σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Πρόκειται για μία κίνηση τακτικής από την πλευρά του Σέρα Φερέρ και των συνεργατών του, στο πλαίσιο της μείωσης των χρημάτων που θα δοθούν τελικά στον Χοσέμι. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να χαρίσει ένα σεβαστό ποσό από τα οφειλόμενα, αλλά η Μαγιόρκα θέλει να το αυξήσει σε σημαντικό βαθμό.

Επισημαίνεται πάντως στο δημοσίευμα ότι ο Χοσέμι έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή, αλλά εξακολουθεί να προπονείται με την Μαγιόρκα, αν και ο τεχνικός της ομάδας, Μίκαελ Λάουντρουπ, δεν τον υπολογίζει.

Το δημοσίευμα: http://elmallorca.com/fichajes/58114-esperando-que-josemi-haga-las-maletas 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top