Τραυματίας ο Καρίμ- Έρχεται ο Σίσιτς

Τελευταία προπόνηση για αυτήν την εβδομάδα, σήμερα το πρωί, με πολλή ένταση και έμφαση, τόσο στην δύναμη, στην ταχύτητα και στη φυσική κατάσταση, όσο και …

Ηρακλής

Τελευταία προπόνηση για αυτήν την εβδομάδα, σήμερα το πρωί, με πολλή ένταση και έμφαση, τόσο στην δύναμη, στην ταχύτητα και στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική. Ο Mάρα πέρασε ήδη σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης και είναι έτοιμος, ενώ ο Ηλιάδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του. Ο Σολτάνι βγήκε εκτός ρυθμού, καθώς υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από Δευτέρα.


Απογευματινό πρόγραμμα δεν υπάρχει για σήμερα, ενώ αύριο, ημέρα του Δεκαπενταύγουστου η ομάδα έχει ρεπό και επανέρχεται στις προπονήσεις την Δευτέρα 16/08, στις 19:30, στην Μίκρα. Αδειούχοι για την Δευτέρα είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μεταβούν στις πατρίδες τους, όπως οι Γιακομπ, Mάρα και Σζοτ.


Αύριο, Κυριακή 15/08, το βράδυ, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Mίρνες Σίσιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της ένταξής του στον Ηρακλή. Την Δευτέρα 16/08 θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα δώσει «παρών» στην προπόνηση της ομάδας.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top