“Εμείς κι ο Ρέμος”

Η σχέση με τον Αντώνη Ρέμο και τι γίνεται με τα χρέη και την αποπληρωμή τους από τον πρώην πρόεδρο είναι βασικό κομμάτι στον Ηρακλή. …

Ηρακλής

Η σχέση με τον Αντώνη Ρέμο και τι γίνεται με τα χρέη και την αποπληρωμή τους από τον πρώην πρόεδρο είναι βασικό κομμάτι στον Ηρακλή. Ο Γιάννης Τάκης είπε ότι… «στις 20 του μηνός έχουμε συνεδρίαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Είναι μια διαδικασία και είμαστε και λίγο στο στόχαστρο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης Ρέμος και η ΠΑΕ Ηρακλής δεν συμβαδίζουν. Το οξύμωρο είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι ακόμη ιδιοκτήτης. Δεν θα ανακοινώσω το ακριβές μετοχολόγιο αν και μου ζητήθηκε. Εκατό μέρες, οι μισές ερωτήσεις είναι κακοπροαίρετες. Θα ήθελα να ήταν έτσι και με τις άλλες διοικήσεις. Ξαφνικά, κάποιοι ανακάλυψαν έναν εχθρό. Με τον Αντώνη Ρέμο είμαστε σε έναν όχι και τόσο φιλικό διάλογο. Από εκεί και πέρα και δικηγόρους έχουμε και γνώση έχουμε και δεν κοιμόμαστε».


Για το θέμα της μπουτίκ και το αν υπάρχει σχέση με την εταιρεία Εσπερέμος, ο Τάκης είπε ότι… «δεν υπάρχει σχέση της Εσπερέμος με την ΠΑΕ. Η μπουτίκ είναι στο ίδιο σημείο με φθηνότερο συμβόλαιο από το περσινό. Τα έσοδα πηγαίνουν όλα στην ΠΑΕ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top