“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα διαρκείας”

Τα διαρκείας και το κομμάτι των χορηγών ήταν ένα από τα πράγματα που συζητήθηκαν (13/8) στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση. Ο Γιάννης Τάκης …

Ηρακλής

Τα διαρκείας και το κομμάτι των χορηγών ήταν ένα από τα πράγματα που συζητήθηκαν (13/8) στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση. Ο Γιάννης Τάκης χαρακτήρισε για μία ακόμη φορά… «αιμοδότες της προσπάθειας» τους φιλάθλους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι… «έχει γίνει μια μικρή υπέρβαση. Στόχος της διοίκησης είναι να φέρει την ηρεμία».


Ο Αλέξιος Κεσόπουλος αναφερόμενος στα διαρκείας είπε ότι… «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα διαρκείας. Μόνο όταν φθάσουμε τις 15.000 θα είμαστε ευχαριστημένοι. Τον έχουμε τον κόσμο, όλοι αυτοί που ήταν στους δρόμους. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα σας ανακοινώσουμε το ποσό που έχουμε μαζέψει από τα εισιτήρια».


Σε ερώτηση για το πώς βγήκε προς τα έξω ένα θέμα που είχε να κάνει με τον κεντρικό χορηγό, ότι ο Ηρακλής ήταν κοντά και μάλιστα θα έκανε δώρο και έναν παίκτη (τότε που είχε ακουστεί το όνομα του Λιντς), ο Κεσόπουλος είπε ότι… «τα περί παικτών έβγαιναν από παπαγαλάκι. Κάποια στιγμή και οι άνθρωποι που συζητούσαμε για τη χορηγία, γύρισαν και μας είπανε. Δεν νομίζουμε ότι έχετε τέτοιες απαιτήσεις…». Ο Γιάννης Τάκης για το θέμα των χορηγών είπε ότι… «έχουμε καθυστερήσει στο θέμα του χορηγού . Νιώθουμε λίγο εκτεθειμένοι, βλέπουμε όμως και τι γίνεται στις άλλες ομάδες». Όπως ειπώθηκε πάντως, αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής συνεχίζει τις συζητήσεις με δύο-τρεις χορηγούς και ο ένας από αυτούς είναι και αυτός που συζητούσε και πριν για βασικό».


Για τις διαρροές είπε ότι… «ταλανίζουνε τον Ηρακλή. Είναι από τα θέματα που θα λύσουμε. Εχετε ευθύνη και εσείς. Κι εσείς κάπου τηλεφωνείτε. Ε, έχετε βρει κάποιους πιο βολικούς».

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top