Αραμπατζής: “Είμαι διψασμένος”

Ο Νίκος Αραμπατζής, μίλησε στον sport103 FM και στην εκπομπή «Rotation» για τον Ηρακλή και τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα περίοδο. Για το …

Ηρακλής

Ο Νίκος Αραμπατζής, μίλησε στον sport103 FM και στην εκπομπή «Rotation» για τον Ηρακλή και τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα περίοδο.


Για το πώς κύλησε το καλοκαίρι για τον ίδιο, δήλωσε: «Είμαι πολύ διψασμένος και θέλω πάρα πολύ να παίξω ποδόσφαιρο. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για μένα. Είναι μία ιστορική ομάδα και θεωρώ ότι έκανα μία πολύ καλή επιλογή. Δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις και ήρθα στην ομάδα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».


Για το αν έχει να αποδείξει κάτι, είπε: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Ο κόσμος με ξέρει και να είναι σίγουρος ο κόσμος του Ηρακλή ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα».


Για το ότι από χθες νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε: «Πάντα όταν υπάρχει μία αλλαγή προπονητή αν και εγώ δεν έκανα καθόλου προπόνηση με τον κ. Μπουμπένκο, η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Υπάρχει ένα διάστημα όμως μπροστά μας και θα δουλέψουμε σωστά για να καταλάβουμε τι ζητάει ο κ. Ουζουνίδης και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό».


Για το ότι ερχόμενος στον Ηρακλή θα έχει θέση βασικού υπογράμμισε: «Το βασικός δεν είναι κάτι που το υπογράφεις. Αν το αποδεικνύεις στις προπονήσεις θα παίξεις χωρίς να έχει σημασία το παρελθόν αφού καθημερινά κερδίζεις την θέση του βασικού».


Για την ταλαιπωρία που αντιμετώπισε η ΠΑΕ Ηρακλής στην διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Super League είπε: «Σίγουρα δεν ήταν κάτι που άξιζε στον Ηρακλή και αναλογούσε στην ιστορία του εξαιτίας των λαθών κάποιων άλλων. Όπως είδαμε ο κόσμος του Ηρακλή έκανε μεγάλο αγώνα και κατάφερε στο τέλος να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσουμε πίσω και με σωστή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε μία καλή σεζόν. Σίγουρα όμως ήταν από τα περίεργα αν και όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουνε ομάδες με μεγαλύτερα προβλήματα και δεν τις ακουμπάει κανείς».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top