“Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πετύχουμε”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τους διοικούντες στα γραφεία της Μίκρας και επισημοποιήθηκε η προσυμφωνία που …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τους διοικούντες στα γραφεία της Μίκρας και επισημοποιήθηκε η προσυμφωνία που υπήρχε από το βράδυ της Κυριακής.


«Συναντήθηκα με την διοίκηση του Ηρακλή και έμεινα ικανοποιημένος από όσα συζητήθηκαν. Εχει αρχίσει μια νέα προσπάθεια στην ομάδα και θέλω να προσφέρω από την δική μου πλευρά σε αυτήν. Είναι γνωστό στο φίλαθλο πανελλήνιο το ποιος είναι ο Ηρακλή, όπως και η πραγματική δυναμική αυτής της ομάδας. Στόχος μας, να δουλέψουμε σκληρά για το καλύτερο και για τον κόσμο, που πιστεύει στην ομάδα», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Θα παρακολουθήσει την απογευματινή προπόνηση, αύριο θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου των Σερρών, ενώ την Τετάρτη θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα.


Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ουζουνίδης ανέφερε: “Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τους διοικούντες. Ο πρόεδρος μου είπε πώς έχει η κατάσταση στην ομάδα. Του είπα και εγώ τι θέλω από την ομάδα. Δείχνουμε να έχουμε καλή χημεία, την οποία πρέπει να διατηρήσουμε και κατά τη διάρκεια της περιόδου. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο κόσμος έδειξε τρομακτική δυναμική με τις κινητοποιήσεις που έκανε για το θέμα της αδειοδότησης. Την ίδια δυναμική πρέπει να δείξουμε και εμείς στο γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας ιστορικός σύλλογος. Του αξίζει να είναι πολύ δυνατός στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε. Οι απαιτήσεις πάντα είναι μεγάλες σε ομάδες αυτού του επιπέδου. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να υπήρχαν προβλήματα και η πορεία να μην ήταν καλή. Όταν όμως είναι μία ομάδα με τόσο ένδοξο παρελθόν, θα πρέπει όλοι να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει”. Για το γεγονός ότι η προετοιμασία έγινε με άλλο προπονητή, καθώς και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής, ανέφερε: “Δυσκολίες πάντα υπάρχουν. Αυτό που θέλω εγώ, είναι από την Τετάρτη να ξεκινήσουμε δουλειά και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Έχω άποψη για το ρόστερ, εκτός από κάποιους νέους παίκτες. Δεν με φοβίζει όμως αυτό. Μέσα από τις προπονήσεις, θα γνωρίσω όλους τους παίκτες και θα δούμε τι κινήσεις θα πρέπει να κάνουμε και αν χρειάζεται να γίνουν μεταγραφές”. Για το παιχνίδι της πρεμιέρας, υποστήριξε: “Είναι ακόμη νωρίς. Παίζουμε πάντως στην έδρα μας, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top