Σε πρώτο πλάνο ο Ουζουνίδης – Φήμες για Λίνεν

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι διοίκηση και Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Ο Σλοβάκος θεωρεί ότι η διοίκηση τον “καπελώνει”, ενώ στη Μίκρα έχουν …

Ηρακλής

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι διοίκηση και Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Ο Σλοβάκος θεωρεί ότι η διοίκηση τον “καπελώνει”, ενώ στη Μίκρα έχουν έντονα παράπονα για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ο ατζέντης του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αρνητική άποψη για τη συμπεριφορά του Μπουμπένκο, αρχίζουν να σχηματίζουν και τα μέλη της κυανόλευκης αποστολής που βρίσκονται στην Ιταλία. Και αυτό είναι δεδομένο ότι δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας. Στη συνάντηση που θα έχουν οι Γιάννης Τάκης και Γιόζεφ Μπουμπένκο, θα γίνει η ύστατη προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει, αλλά οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες, αν όχι μηδαμινές.

Οπότε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, φαντάζει το πιο πιθανό ενδεχόμενο στον Ηρακλή. Η λίστα των υποψηφίων διαδόχων δεν είναι μεγάλη, μιας και αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για πειραματισμούς. Οι κυανόλευκοι θα στραφούν -εφόσον υπάρξει διαζύγιο με τον Μπουμπένκο- σε προπονητή που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και με φιλοδοξίες. Σε πρώτο πλάνο, φαίνεται πως υπάρχει το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός προέρχεται από μία κακή χρονιά με την Λάρισα, αλλά την προηγούμενη περίοδο την οδήγησε στην πέμπτη θέση και στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το τελευταίο 24ωρο έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα τεχνικών (Σκάζνι, Παράσχος, Γίνγκμπλαντ), ενώ από σήμερα το πρωί κυκλοφορεί η φήμη για τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος μετράει ώρες στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top