Το χάσμα μεγαλώνει κι άλλο

Νέες δηλώσεις έγιναν από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο στην Ιταλία και πλέον το χάσμα του προπονητή με την ομάδα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Ο Σλοβάκος που με …

Ηρακλής

Νέες δηλώσεις έγιναν από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο στην Ιταλία και πλέον το χάσμα του προπονητή με την ομάδα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Ο Σλοβάκος που με τη συμπεριφορά του χάνει τα περισσότερα στηρίγματα που είχε μέσα στην ομάδα, είπε για τα φιλικά, ότι:


«Κανείς δεν μου είπε για φιλικό τουρνουά με Μπρέσια και Λάρισα. Εμένα μου είπανε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τη Λάρισα και για αυτό το απέρριψα. Επειδή παίζουμε την τρίτη αγωνιστική. Από την αρχή αυτός ο μάνατζερ (σ.σ. οι διοργανωτές των φιλικών) έλεγε να παίξουμε με τους επίλεκτους. Μπορεί να λέει ότι αυτή η ομάδα έπαιξε με την Κατάνια και την Κιέβο Βερόνα αλλά αυτοί έπαιξαν με τις πρώτες τους ομάδες;  Ή με τις ομάδες Νέων; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εμείς δεν βρίσκουμε ομάδα να παίξουμε επειδή, λένε, ότι αποκτήσαμε κακό όνομα μετά το παιχνίδι με την Κατάνια στο οποίο εμείς δεν φταίμε σε τίποτα και έχουμε έναν σοβαρά τραυματία και ένας παίκτης μας έφαγε μπουνιά. Και η Λάρισα που έπαιξε και αυτή σε παιχνίδι με επεισόδια (σ.σ. με Μπρέσια) πώς βρήκε ομάδα; Για αυτό και ενημέρωσα τους παίκτες από την αρχή για το τι γίνεται για να πάρουνε και τα παιδιά την απόφαση και μου είπανε ότι, είτε παίζουμε φιλικά, είτε όχι, θα μείνουμε εδώ».


Οι διοργανωτές των φιλικών αγώνων δεν ήθελαν από τη μεριά τους να κάνουν δηλώσεις. Όπως πάντως αναφέρεται στο ρεπορτάζ από την Ιταλία, μεταφέρθηκε ότι… «η πρόταση για το φιλικό τουρνουά με την Μπρέσια και τη Λάρισα έγινε μπροστά στον Φανάρα. Όλα έγιναν παρουσία του Φανάρα. Για τους επίλεκτους που περιφρονεί αλλά δεν έχουνε πρόβλημα ιταλικές ομάδες του Καμπιονάτο να παίξουν μαζί τους, ήταν ενήμερος από τη Θεσσαλονίκη. Η Λάρισα το παιχνίδι το είχε κλεισμένο από την Ελλάδα. Κάποια στιγμή του προτείναμε φιλικό με ομάδα Γ΄ κατηγορίας για τις 4 του μηνός. Στην αρχή είπε όχι, μετά όμως από ώρα είπε ναι και τότε δεν μπορούσε η άλλη ομάδα».


Στις δηλώσεις του ο Μπουμπένκο απάντησε και για το αν όλα αυτά έχουν σχέση με τον Καπαγιαννίδη. «Γελάω με αυτά που λέγονται για τον Καπαγιαννίδη. Καμία σχέση δεν έχουν αυτά που λέω με το ότι λύθηκε η συνεργασία μαζί του. Δεν μπορώ όμως να κλείνω τα μάτια σε αυτά που γίνονται. Εγώ από την αρχή είπα στον Καπαγιαννίδη να μην ασχοληθεί με τον Ηρακλή γιατί δεν θα είναι καλό και για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο».


Είπε, μεταξύ άλλων, για τα μεταγραφικά: «Κανείς δεν με ενημέρωσε για τους παίκτες που πήραμε με μεταγραφή. Παίρνουμε παίκτες και δεν με ενημερώνει κανείς. Σίγουρα, ξέρω τον Ελευθερόπουλο, ναι, ξέρω τον Αραμπατζή, θέλω όμως να τους δω και σε τι κατάσταση είναι». Πρόσθεσε ότι… «το ότι είμαι εδώ τρίτη φορά σημαίνει ότι νοιάζομαι για την ομάδα. Θα μπορούσα τώρα να είμαι αλλού, που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Ηξερα τις δυσκολίες που θα έχουμε εδώ και για αυτό έμεινα. Για να κάνουμε μια δουλειά από την αρχή».

Σχετικά Άρθρα

Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου συμμετείχαν στον καθαρισμό της Γούναρη

Ποδόσφαιρο

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top