Τάκης: “Ο Ηρακλής βάζει τους όρους”

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, αλλά και τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ηρακλή, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, στο …

Ηρακλής

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, αλλά και τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ηρακλή, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.


«Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Καπαγιαννίδη για τα καλά του λόγια Έχω μάθει ότι χρησιμοποιεί μειωτικά το όνομά μου τελευταία. Πρέπει να γίνει γνωστό ότι ο Ηρακλής σχεδιάζει μια ομάδα με βάση τις θέσεις που υπάρχουν κενά κι όχι με ένα χαρτί με ονόματα. Έχουμε δύσκολη αποστολή και θα πρέπει ο καθένας να γνωρίζει ότι αποτελεί μέρος μιας διοίκησης. Δεν κρίνω σκόπιμο να αντιπαρατεθώ, γιατί σε αυτούς τους δυόμιση μήνες που είμαστε στην ομάδα ως προσωρινή διοίκηση, αποδεικνύουμε ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Όπως αντιλαμβάνομαι, ίσως υπάρχουν πιθανές προσωπικές πικρίες, αλλά χαίρομαι ότι αντιλαμβάνονται κάποιοι ότι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι καλοί».


Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις ανέφερε: «Οι μεταγραφές μας δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, όταν ολοκληρωθούν θα μπορέσουμε να συζητήσουμε αναλυτικά. Με τον Ελευθερόπουλο έχει γίνει κουβέντα, είναι τερματοφύλακας με ποιότητα, είναι Έλληνας και είναι σημαντικό που μπορεί να βοηθήσει στα αποδυτήρια. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Μουνούα, είναι ένας τερματοφύλακας που έχει αποδείξει στα γήπεδα την αξία του και μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το κενό που υπάρχει. Τερματοφύλακα θέλουμε και τερματοφύλακα θα πάρουμε. Ο Ηρακλής βάζει τους όρους του, δεν περιστρέφεται ο Ηρακλής γύρω από τον Καπαγιαννίδη, αλλά άπαντες γύρω από τον Ηρακλή. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να ξεπεράσουμε κάθε ιστορικό ρεκόρ στα διαρκείας».

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top