Συγχρονισμένη: Η Ευρώπη καλεί τον Ηρακλή

Ακόμα μια αθλήτρια του Ηρακλή κλήθηκε στην Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης για να αντιπροσωπεύσει την χώρας μας στο 30ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια του Συλλόγου …

Άλλα αθλήματα

Ακόμα μια αθλήτρια του Ηρακλή κλήθηκε στην Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης για να αντιπροσωπεύσει την χώρας μας στο 30ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια του Συλλόγου Μιχαέλα Κοστράκη, ακολούθησε την αποστολή της Ελλάδας που αναχώρησε στις 2 Αυγούστου για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια και τέταρτη συνολικά στα 84 χρόνια ιστορίας της διοργάνωσης, η Βουδαπέστη φιλοξενεί την «αφρόκρεμα» του υγρού στίβου στη «Γηραιά Ηπειρο», καθώς την Τετάρτη αρχίζει στην ουγγρική πρωτεύουσα το 30ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Για 12 ημέρες, μέχρι την Κυριακή 15 Αυγούστου, η πισίνα «Αλφρεντ Χάγιος» θα υποδεχθεί τους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές της κολύμβησης, των καταδύσεων και της συγχρονισμένης κολύμβησης, ενώ περίπου 80 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βουδαπέστης, στα νερά της μεγαλύτερης λίμνης της κεντρικής Ευρώπης, της λίμνης Μπάλατον, θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, όπως ακριβώς συνέβη και το 2006.

Back to Top