Η ομάδα στον κόσμο

Μήνυμα στον κόσμο να αγοράσει μετοχές και να πάρει στα χέρια του την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, έστειλαν ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος, …

Ηρακλής

Μήνυμα στον κόσμο να αγοράσει μετοχές και να πάρει στα χέρια του την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, έστειλαν ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Φώτης Θέος και το μέλος, Νίκος Αγγέλου. Στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν ανακοίνωσαν την ελεύθερη αγορά μετοχών από τα μέλη του συλλόγου, που εκτός από μετοχές περιλαμβάνει και πολλά προνόμια.


Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος στην εισαγωγή του, είπε: «Η συνέλευση της 31ης Μαϊου εξέλεξε την πενταμελή επιτροπή για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Για τη διαδικασία κάναμε πρόσκληση που θεωρείται μη γενόμενη και από αύριο θα γίνει νέα καταχώρηση. Στον ΕΣΑΚΕ η νοοτροπία είναι ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης μιας ομάδας. Εμείς βάζουμε σαν στοίχημα να είναι ο κόσμος. Γι’αυτό και απευθυνόμαστε σε αυτούς. Η ομάδα μπάσκετ του 1995 ήταν το πρώτο τμήμα που έβγαλε τον κόσμο στην Ευρώπη. Δυστυχώς, η πορεία μετά δεν ήταν η ίδια. Στόχος να πάμε πιο ψηλά ακόμη. Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων. Κάνουμε έκκληση σε όλους όσους αγαπούν το τμήμα να έρθουν να βοηθήσουν. Δεν περισσεύει κανείς. Όλοι να βοηθήσουν. Όχι μόνο να καλύψουμε το μετοχικό κεφάλαιο αλλά και να το υπερκαλύψουμε. Να μείνουμε με άνεση στην Α1. Συγχαίρω όλους όσους βοήθησαν και ανέβηκε η ομάδα την Α1, ήταν ένα μεγάλο ζήτημα. Τους ευχαριστούμε πολύ».


Για το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, τόνισε: «Στόχος είναι να γίνει μέσα στον Αύγουστο η σύσταση. Από το νόμο, υπάρχει ένα δίμηνο για να πιστοποιηθεί το μετοχικό κεφάλαιο και να εγκριθεί από την ΕΕΑ. Το έργο της διοικούσας επιτροπής τελειώνει όταν γίνει το ΔΣ των μετόχων. Βασικό είναι ότι τα μέλη του ΓΣ, αν πάρουν μετοχές θα είναι μέτοχοι για μια τριετία. Αν δεν καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο τότε θα γίνει νέο κάλεσμα ανοικτό αυτή τη φορά”.


Για την κόντρα που φημολογείται μεταξύ μπάσκετ και βόλεϊ: Όταν δώσαμε συνέντευξη Τύπου για το βόλεϊ είπα πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Αλλά όταν μου κόψεις ένα δάχτυλο θα πονέσω το ίδιο. Αυτό το σαμποτάζ δεν το βλέπω να υπάρχει. Ορισμένα πράγματα ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε το μέλλον”.


Για τις συζητήσεις για τους διακανονισμούς: “Είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουν τελειώσει σχεδόν όλες”.

Από την πλευρά του, ο Φώτης Θέος, δήλωσε: «Μετά από μια διαδρομή τεσσάρων χρόνων στην Α2 φτάσαμε σήμερα στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να λέμε ότι κέρδισε επάξια τη θέση στην Α1 και ότι ξεκινάμε από αύριο ώστε ο κόσμος να πάρει την ομάδα στα χέρια του, η νέα εταιρεία «ΚΑΕ Ηρακλής 2010» στην οποία το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτεί ο νόμος είναι 240 χιλιάδες ευρώ έχουν εκδοθεί 8000 μετοχές των 30 ευρώ και θα πωλούνται στον ΓΣ (καθημερινά (09:00-17:00) και στο Ιβανώφειο (17:00-21:00) ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να παρέχει πλήρως ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση, ΔΟΥ, ταυτότητα, τηλέφωνα επικοινωνίας και ΑΦΜ. Το πλάνο είναι 2400 Ηρακληδείς να δώσουν από 100 ευρώ. Πέρα από τις μετοχές, θα λαμβάνουν δωρεάν διαρκείας, έκπτωση 15 % στην μπουτίκ και δωρεάν εγγραφή στον Ερασιτέχνη. Προνόμια πολλά ώστε ο κόσμος να έρθει στην Α1, σε ένα γήπεδο που έχει ανακαινιστεί και συνεχώς φτιάχνεται και θα μπορεί να στηρίζει την ομάδα που θα είναι αποκλειστικά δικιά του. Και ο Ερασιτέχνης με το 10% που του ανήκει και με εμάς που ήμασταν τα τελευταία χρόνια, ως μια ομάδα διαχείρισης και από ένα σημείο μετά αν υπάρχουν προτάσεις θα δούμε πως θα κινηθούμε στη σύσταση της εταιρείας. Αλλά και όποιος θέλει μπορεί να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό και να πάρει μια ομάδα καθαρή, με πηγές εσόδων χωρίς να τα έχει εκχωρήσει. Είναι μαγαζί γωνία, από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα για επένδυση”.


Για τη νέα ομάδα: “Αυτό που πρέπει είναι να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι είναι αναγκαίο να συσταθεί η νέα εταιρεία. Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν να έρθουν στον Ηρακλή. Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα”.

Όσο για τον Νίκο Αγγέλου, δήλωσε: “Οι άνθρωποι που έτρεξαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Α2 έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Επέστρεψε η ομάδα στην Α1, και όλοι μας θα προσπαθήσουμε να μην ξαναέχουμε πρόβλημα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και το τι συμβαίνει σε όλη την κοινωνία. Εμείς που ίσως διαχειριστούμε την ομάδα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον Ηρακλή μια τακτοποιημένη οικογένεια και η πορεία μας να είναι θετική. Είναι μεγάλο στοίχημα, δύσκολο αλλά και ωραίο. Η ομάδα μας αποτελεί το πιο θετικό κομμάτι της Α1. Αυτό το καταλαβαίνουμε με όποιους μιλάμε και θεωρούν ότι είναι μια ελκυστική ομάδα. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι πλούσιος που να μπορεί να πάρει μόνος του την ομάδα”.

Αριθμοί λογαριασμών

Αγροτική 0690101603387
ΙΒΑΝ GR 7704323160000690101603387
Eurobank 0026 0139 35 0101194286
ΙΒΑΝ GR 5002601390000350101194286

Φοράει PEAK

Η εταιρεία ένδυσης PEAK θα ντύνει από τη νέα σεζόν την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Οι ιθύνοντες της ομάδας έκαναν γνωστή την ανακοίνωση στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη νέα εταιρεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top