Με την ομάδα ο Κυριαζής – “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”

 Ο Γιώργος Κυριαζής (φωτογραφία στο Πίντσολο) ενσωματώθηκε (1/8) στην αποστολή του Ηρακλή στην προετοιμασία που γίνεται στο Πίντσολο. Ο 30χρονος παίκτης στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης …

Ηρακλής

 Ο Γιώργος Κυριαζής (φωτογραφία στο Πίντσολο) ενσωματώθηκε (1/8) στην αποστολή του Ηρακλή στην προετοιμασία που γίνεται στο Πίντσολο. Ο 30χρονος παίκτης στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης είχε την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή, Γιόζεφ Μπουμπένκο.


Ο Κυριαζής δεν μπήκε στο πρόγραμμα της προπόνησης (άλλωστε έγινε οικογενειακό διπλό), τίθεται πάντως και αυτός στη διάθεση του προπονητή.


Ο Κυριαζής που επιστρέφει στον Ηρακλή μετά από περίπου επτάμιση χρόνια, λέει μεταξύ άλλων, ότι… “επέστρεψα στην ομάδα που αγαπώ. Θέλω να συμμετάσχω και εγώ στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και από όλους στον σύλλογο. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Είναι μεγάλη συγκίνηση να βρίσκομαι εδώ. Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εχω όρεξη πολύ να ξεκινήσω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπάρχει διαφορά νοιοτροπίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας αλλά Ελληνες είμαστε, δεν είμαστε Ιταλοί. Οπότε, προσαρμοζόμαστε άνετα”.  

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top