Παρών από την ΑΘ 10

Η Αυτόνομη Θύρα 10 έδωσε το παρών στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε (30/7) ο Ηρακλής στο Πίντσολο με την Κατάνια. Από νωρίς ήταν στο γήπεδο, …

Ηρακλής

Η Αυτόνομη Θύρα 10 έδωσε το παρών στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε (30/7) ο Ηρακλής στο Πίντσολο με την Κατάνια. Από νωρίς ήταν στο γήπεδο, κρέμασε το πανό (από όπου και η σχετική φωτό) και οι φίλοι της ομάδας άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Ηρακλή.


Με το που βγήκε η ομάδα ένα ζεστό χειροκρότημα συνόδευσε την είσοδο των παικτών θέλοντας να τους δείξουν ότι για μία ακόμη σεζόν είναι δίπλα στην ομάδα χωρίς να μετράνε ούτε χιλιόμετρα, ούτε αποστάσεις. Τα συνθήματα και τα τραγούδια δεν σταμάτησαν ενώ έγιναν ακόμη πιο δυνατά όταν έπιασε η δυνατή νεροποντή προς το τέλος του πρώτου μέρους.


Την ίδια ώρα που οι Ιταλοί έτρεχαν να βρούνε ένα υπόστεγο για να προφυλαχθούν, οι φίλοι της ομάδας έδιναν το δικό τους ρεσιτάλ συνεχίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, μέσα στη βροχή, το τραγούδι. Η Αυτόνομη Θύρα θα δώσει το παρών και στα επόμενα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Ιταλία. 

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top