“Γιατί επέλεξα τον Ηρακλή”

Ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στον Ηρακλή, καθώς επίσης τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους με τη νέα του …

Ηρακλής

Ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στον Ηρακλή, καθώς επίσης τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους με τη νέα του ομάδα.  


«Έχω συναντήσει πολύ καλό κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο με έχουν δεχτεί με τον πιο ζεστό τρόπο. Εύχομαι να έχουμε αυτή την καλή συνεργασία όλη τη χρονιά». 


Ποια είναι η θέση σου; 


«Η θέση μου είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Βέβαια έχω αγωνιστεί ως αμυντικό χάφ αλλά και στο αριστερό άκρος της μεσαίας γραμμής. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου εγώ θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».


Είχες άλλες προτάσεις όλο αυτό το διάστημα;


 «Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις και αυτό το καλοκαίρι. Μόλις άρχισαν οι συζητήσεις με τον Ηρακλή, γνωρίζοντας και τα προβλήματα, δεν επηρεάστηκα καθόλου. Κατευθείαν είδα με πιο θετικό μάτι την πρόταση αυτή και την αποδέχτηκα αμέσως» 


Παρακολουθούσες τις κινητοποιήσεις του κόσμου;


«Έγινε πολύ δυναμική συσπείρωση του κόσμου. Δεν κάθισε ο κόσμος στον καναπέ για να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Παρακολουθούσα και εγώ επί δύο εβδομάδες τον κόσμο να αφήνει τα σπίτια του και να βγαίνει στο δρόμο. Δίκαια πάρθηκε η απόφαση να μείνει στη Σούπερ Λιγκ και αυτό που μένει είναι το αγωνιστικό τμήμα να δικαιώσει αυτό τον αγώνα». 


Σκέφτεστε την πρεμιέρα; 


 «Τη σκεπτόμαστε σίγουρα και βάση όσων έγιναν το καλοκαίρι, περιμένω πολύ κόσμο στο γήπεδο μιας και έδειξε ότι έχει τεράστια δυναμική. Θα έρθουν να μας στηρίξουν και εύχομαι και το ελπίζω να έχουμε στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα που είναι η νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top