Τεστάρονται Κουάντρι και Καπάρκο

Με την ομάδα αρχίζουν δοκιμές δύο Ιταλοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο 27χρονος μέσος, Αλμπέρτο Κουάντρι (φωτό), ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο και ο 27χρονος τερματοφύλακας της …

Ηρακλής

Με την ομάδα αρχίζουν δοκιμές δύο Ιταλοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο 27χρονος μέσος, Αλμπέρτο Κουάντρι (φωτό), ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο και ο 27χρονος τερματοφύλακας της Γκροσέτο, Αλεσάντρο Καρπάκο, οι οποίοι αναμένονται το βράδυ στο Μαντόνα Ντι Καμπίλιο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή.


Ο Κουάντρι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ. Είναι κεντρικός μέσος, 27 ετών και είχε σημαντική παρουσία στην εθνική νέων της Ιταλίας, με 16 συμμετοχές και πέντε γκολ. Η εξέλιξή του όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Μέχρι το 2006 άνηκε στην Ίντερ, η οποία τον δάνεισε κατά σειρά στις Σπέτσια (2 συμ.), Μάντοβα (9 συμ.), Πάντοβα, Μοντικιάρι (30 συμ. – 2 γκολ) και Πιτσιγκετόνε (31 συμ. – 5 γκολ). Το 2006, συμπεριλήφθηκε στα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ. Στη Λάτσιο έμεινε έξι μήνες και έπαιξε ένα παιχνίδι. Τα επόμενα τρία εξάμηνα έπαιξε κατά σειρά στις Σπέτσια (8 συμ.), Αβελίνο (8 συμ.) και Περούτζια (13 συμ.), πρόπερσι στη Μόντσα (23 συμ.) και πέρσι στην Τάραντο (22 συμ. – 2 γκολ).


Ο Καπάρκο είναι τερματοφύλακας χωρίς σωματικά προσόνται (1,80 ύψος) με ελάχιστες συμμετοχές στα τελευταία δύο χρόνια στην Γκροσέτο (17), με παρελθόν περισσοτέρων συμμετοχών στην Ιβρέα. 

Σχετικά Άρθρα

Το ορόσημο για την ευρεία σύσκεψη φορέων και την τελική απόφαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top