Τέλος ο Καπαγιαννίδης – “Στροφή” στην εμπειρία

Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Γιώργος Καπαγιαννίδης, πληρώνοντας το μάρμαρο για τις άστοχες μεταγραφικές επιλογές, αλλά και για ορισμένες άλλες προσωπικές …

Ηρακλής

Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Γιώργος Καπαγιαννίδης, πληρώνοντας το μάρμαρο για τις άστοχες μεταγραφικές επιλογές, αλλά και για ορισμένες άλλες προσωπικές κινήσεις του. Με την αποχώρηση του Καπαγιαννίδη, αλλάζουν και οι μεταγραφικοί στόχοι, αφού πλέον απόφαση των διοικούντων είναι να στραφούν σε έμπειρους ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό και όχι σε άγνωστους από την Ανατολική Ευρώπη. 


Πληροφορίες της BLUEARENA αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η αναφορά δεν γίνεται στους παίκτες των ιταλικών ομάδων, που θα δοκιμαστούν, αλλά σε κάποιους άλλους που είναι κοντά στο να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Δηλαδή, δεν πρόκειται να περάσουν από τη διαδικασία δοκιμών, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, με αξιόλογα βιογραφικά. 


Από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να έχουμε μπαράζ ανακοινώσεων από την πλευρά της ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top