Πρώτη μέρα προετοιμασίας στην Ιταλία (photos)

Πρώτη μέρα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή στην Ιταλία, με την ομάδα να προπονείται πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Σπιάτσο, περίπου …

Ηρακλής

Πρώτη μέρα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή στην Ιταλία, με την ομάδα να προπονείται πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Σπιάτσο, περίπου μισή ώρα μακριά από το Μαντόνα Ντι Καμπίλιο, όπου κατέλυσε η αποστολή.


Η πρωινή προπόνηση είναι στις 11:00 ώρα Ελλάδας (10:00 Ιταλίας) και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ η απογευματινή στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική) και περιλαμβάνει πολύ ποδόσφαιρο. Ο Μάρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει την μυική επιβάρυνση, ενώ τμήματα των ομαδικών προπονήσεων ακολουθούν οι Ηλιάδης, Kομπαγιάσι και Σολτάνι, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος ακολουθούν ατομικούς ρυθμούς.


Μέχρι αργά το απόγευμα στο Mαντόνα Ντι Καμπίλιο αναμένονται και οι Γιώργος Μπαντής και Αγγελος Μήτσικας, οι οποίοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας.
Σχετικά Άρθρα

Το ορόσημο για την ευρεία σύσκεψη φορέων και την τελική απόφαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top