Αποκαλύψεις για την έρευνα στην ιταλική αγορά

Ο άνθρωπος που έριξε τις γέφυρες επικοινωνίας του Ηρακλή με την ιταλική αγορά και κυρίως με την ομάδα της Λάτσιο, είναι η δικηγόρος Τιτζιάνα Σιπάνι. …

Ηρακλής

Ο άνθρωπος που έριξε τις γέφυρες επικοινωνίας του Ηρακλή με την ιταλική αγορά και κυρίως με την ομάδα της Λάτσιο, είναι η δικηγόρος Τιτζιάνα Σιπάνι. Η κ. Σιπάνι μίλησε στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb και αποκάλυψε το περιεχόμενο των συζητήσεων με τους ανθρώπους τριών συλλόγων, καθώς και τους παίκτες που «βλέπει» ο Ηρακλής.


«Ξεκινήσαμε τις επαφές και κλείσαμε δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Κατάνια και την Αλ Νασρ. Ξεκινάμε μία σειρά συνεργασιών με ορισμένους συλλόγους, ειδικά με τη Λάτσιο, όπου συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της ομάδας, Λοτίτο. Ευχόμαστε να πάρουμε τουλάχιστον ένα παίκτη από τους Κουάντρι, Αρτίπολι και Κορέα. Συναντηθήκαμε και με τον εκπρόσωπο της Νάπολι, Ροντρίγκο Μπιγκόν. Ελπιζουμε να πάρουμε τον Αμόντιο (φωτο), ενώ μας αρέσει και ο τερματοφύλακας, Τζιανέλο. Ίσως γίνει κάτι και με ένα παίκτη της Γκροσέτο. Οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις επαφές με τις τρεις ομάδες», ανέφερε – μεταξύ άλλων- η κα. Σιπάνι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top