Πάει για το “μπαμ” με Ρόλαντ Λινζ (video)

Ο Αυστριακός φορ για τον οποίο έγινε πολύς λόγος τα τελευταία 24ωρα, είναι ο Ρόλαντ Λινζ. Ο 29χρονος Αυστριακός διεθνής (35 συμμετοχές στην εθνική με επτά …

Ηρακλής

Ο Αυστριακός φορ για τον οποίο έγινε πολύς λόγος τα τελευταία 24ωρα, είναι ο Ρόλαντ Λινζ. Ο 29χρονος Αυστριακός διεθνής (35 συμμετοχές στην εθνική με επτά γκολ) βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους κυανόλευκους. Ο Λινζ είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό βιογραφικό. Η ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.


Δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά είναι θέμα που σχετίζεται άμεσα με τον κεντρικό χορηγό που προτίθεται να ανακοινωθεί και έχει να κάνει με αυτοκινητοβιομηχανία που είχε συνδεθεί με τον Ηρακλή και στη δεακετία του ʼ80.


Ο Λινζ έχει παίξει και στο εξωτερικό. Το πέρασμά του από τη Γαλλία την περίοδο 2004-2005 (ως δανεικός από την Αούστρια Βιέννης) δεν ήταν τόσο πετυχημένο (15 συμμετοχές, χωρίς γκολ), στη συνέχεια όμως, η δεύτερη έξοδός του ήταν εξαριετικά πετυχημένη. Πήρε στην Πορτογαλία και με την Μποαβίστα είχε 28 παιχνίδια με 10 γκολ και μετά πήγε στην Μπράγκα όπου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σε 33 παιχνίδια είχε 11 γκολ.


Μετά, πήγε στην Ελβετία και στην Γκρασχόπερς, με επίσης πολύ καλές επιδόσεις. Είχε 16 συμμετοχές και 7 γκολ. Στην αρχή της προηγούμενης σεζόν βρέθηκε στην τουρκική, Gaziantepspor και μετά στο βʼ μισό ήταν στην Αούστρια Βιέννης με την οποία σκόραρε έξι φορές. Στο τρέχον Πρωτάθλημα της Αυστρίας έχει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια.


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤ ΛΙΝΖ


http://www.youtube.com/watch?v=pHPQ_mxQ92c

Σχετικά Άρθρα

Back to Top