Ο μπασκετικός Ηρακλής στα χέρια του κόσμου

“Ο Ηρακλής δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα. Ανήκει στον λαό του”. Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από το Ιβανώφειο, ενόψει των διεργασιών που γίνονται …

Ηρακλής

“Ο Ηρακλής δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα. Ανήκει στον λαό του”. Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από το Ιβανώφειο, ενόψει των διεργασιών που γίνονται για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Το σχέδιο που έχουν επεξεργαστεί οι παράγοντες του τμήματος, είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. 


Το μετοχικό κεφάλαιο που πρέπει να καλυφθεί, ανέρχεται στο ποσό των 240.000 ευρώ. Με δεδομένο ότι η συνολική χωρητικότητα του Ιβανωφείου είναι 2.400 θέσεις, αποφασίστηκε να μοιραστούν ισομερώς οι μετοχές σε 2.400 οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι θα αποκτήσουν με εκατό ευρώ ένα εισιτήριο διαρκείας της νέας περιόδου. 


Με εκατό ευρώ, ένας φίλος της ομάδας και εξασφαλίζει θέση για τους αγώνες του Ηρακλή στην Α1, αλλά και γίνεται μέτοχος στο τμήμα μπάσκετ. Παράλληλα θα αποκτήσει και μία σειρά προνομίων (δωρεάν εγγραφή στον Ερασιτέχνη, έκπτωση στη μπουτίκ κτλ). Τις λεπτομέρειες του όλου σχεδίου, θα παρουσιάσουν οι παράγοντες του τμήματος τις προσεχείς ημέρες, σε συνέντευξη τύπου που θα αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top