Με “23” η “κυανόλευκη” αποστολή στην Ιταλία

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ηρακλή, η οποία αναχωρεί αύριο, Τετάρτη 28/07, με τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο του Σπιάτζο, κοντά στο Τρέντο της Βόρειας Ιταλίας.  Στην αποστολή …

Ηρακλής

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ηρακλή, η οποία αναχωρεί αύριο, Τετάρτη 28/07, με τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο του Σπιάτζο, κοντά στο Τρέντο της Βόρειας Ιταλίας.


 Στην αποστολή μετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι:


Κατσαμπής, Κρέιτσι, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Αλετσένου, Κανακούδης, Καρλίνιος, Μάρα, Γκαρσία, Ραντούικο, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Γιάκομπ, Κομπαγιάσι, Σολτάνι, Στάμου, Πιτσόκος, Βέλλιος, Ηλιάδης, Σζοτ, Μπαντής, Μέλκας, Σκέντερ.


Στην αποστολή μετέχει η τεχνική ηγεσία, η ιατρική ομάδα και το υποστηρικτικό τιμ. Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Φανάρας.


Η αποστολή “πετά” από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για το “Ε. Βενιζέλος” της Αθήνας στις 06:40 και από την Αθήνα για το Μιλάνο στις 09:10, ενώ από εκεί θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο, όπου θα καταλύσει.


Αναζητείται άδεια για Μπαντή


Πρόβλημα με την άδεια από το Στρατό εξακολουθεί να έχει ο Γιώργος Μπαντής, καθώς κορυφώνονται οι προσπάθειες για εξασφάλιση νέας άδειας, προκειμένου να ακολουθήσει την ομάδα και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, κάτι, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.


 

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top