Αποχωρεί και πάει Μπρέσια

Θέμα χρονου θεωρείται στην Ιταλία η απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ από την Μπρέσια. Η ιταλική ομάδα περιμένει από τον παίκτη να μείνει ελεύθερος και στη …

Ηρακλής

Θέμα χρονου θεωρείται στην Ιταλία η απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ από την Μπρέσια. Η ιταλική ομάδα περιμένει από τον παίκτη να μείνει ελεύθερος και στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο Κονέ θα καταβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ και δεν θα διεκδικήσει 65 χιλιάδες ευρώ που αναγράφονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό της περασμένης περιόδου.


Μιλώντας στην εφημερίδα Μέτροσπορ, είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.


– Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες;


– “Είχα στα χέρια μου δυο προτάσεις. Μια από τον ΠΑΟΚ και μια από την ΑΕΚ. Στον ΠΑΟΚ μου προσέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ για τέσσερα χρόνια. Στην ΑΕΚ πάλι είχα μια καλή προσφορά. Θέλω όμως να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Αν ήθελα να μείνω στην Ελλάδα θα έμενα στον Ηρακλή. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να φύγω”.


– Με ποια συναισθήματα φεύγεις από την ομάδα;


– “Η αλήθεια είναι ότι φεύγω με βαριά την καρδιά. Ειδικά στην περσινή σεζόν απόλαυσα το ποδόσφαιρο και ίσως κάτω από άλλες συνθήκες να είχαμε πετύχει περισσότερα. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας, που παρά κάποιες αντιδράσεις αρνητικές που είχε απέναντι μου, με έκαναν να χαίρομαι που παίζω σε αυτή την ομάδα”.


– Γιατί ήθελες να αποχωρήσεις;


– “Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Όλο αυτό το διάστημα δεν θέλησα να πω το παραμικρό για να μην γίνει ζημιά στην ομάδα. Ήθελα να το αποφύγω με κάθε τρόπο. Ειλικρινά ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά κάποια στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή”.


– Σπανίζουν οι περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές πληρώνουν για την ελευθερία τους


– “Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός σπανίζει αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή. Νομίζω ότι ο Ηρακλής κέρδισε από αυτή την εξέλιξη και μακάρι να μπορούσα να φέρω περισσότερα στην ομάδα”.


– Επόμενος σταθμός;


– “Υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται και σύντομα θα γνωρίζω απόλυτα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Σίγουρα όμως θα είναι στο εξωτερικό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top