Το “χαστούκι” προκαλεί εξελίξεις

Το “χαστούκι” από τον Μακεδονικό, αλλά και ορισμένα άλλα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να προκαλέσουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η τραγική απόδοση …

Ηρακλής

Το “χαστούκι” από τον Μακεδονικό, αλλά και ορισμένα άλλα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να προκαλέσουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η τραγική απόδοση της ομάδας, αλλά και η γενικότερη παρουσία των μεταγραφικών αποκτημάτων, έφερε προβληματισμό.


Μέσα στο επόμενο 24ωρο, είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα. Και όταν αναφερόμαστε στην τεχνική ηγεσία, κάνουμε λόγο για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο και στον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Καπαγιαννίδη, που έχουν αναλάβει το χτίσιμο του νέου Ηρακλή. Μέχρι τώρα πάντως προέκυψαν κάποια θέματα που ο χειρισμός τους προκάλεσε ερωτηματικά. Έχουμε και λέμε:


-Πάβελ Κόβατς: Ο Καπαγιαννίδης έλεγε ότι ζητάει 200.000 ευρώ τον χρόνο και πέρασε στο περιθώριο. Ο ίδιος όμως ο παίκτης υποστηρίζει ότι το κασέ του είναι πολύ χαμηλότερο και με τον Ηρακλή ποτέ δεν μίλησε για χρήματα.


-Τζιανλούκα Ζαβαρίζε: Ο 24χρονος Καναδός δοκιμάστηκε. Αρχικά, δόθηκε η εντύπωση ότι απορρίφθηκε όταν ανακοινώθηκε η αποστολή για την Πορταριά και δεν ήταν μέσα. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Συνεργάτης του Γιόζεφ Μπουμπένκο είπε ότι… «δεν έδωσε το ΟΚ». Δημιουργήθηκε παρεξήγηση. Ακολούθησε δήλωση του προπονητή που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι… «δεν έχω κάνει το παραμικρό σχόλιο για τις μεταγραφές μας, άλλωστε όλες είναι δικές μου επιλογή». Ο Ζαβαρίζε πάντως δεν έχει παίξει ποτέ από τότε.


-Λούκας Τουπάλσκι: Από την Πολωνία έλεγαν ότι με την Κρακοβία (12η θέση στο Πρωτάθλημα) είχε μια μέτρια χρονιά (18 συμμετοχές) με ασταθή απόδοση. Κι ενώ υπήρχε η εντύπωση ότι θα δοκιμαζόταν, ο Μπουμπένκο είπε ότι… «έχουμε παρακολουθήσει τον παίκτη, ο οποίος έχει υπογράψει». Πριν καν παίξει σε φιλικό. Επισήμως, δεν ανακοινώθηκε καμία μεταγραφή ακόμη, ενώ ο Μπουμπένκο μετά το φιλικό με τον Μακεδονικό, τα… έχωσε (δημοσίως με τις δηλώσεις) στον Τουπάλσκι και στον Ραντούικο.


-Ντάλιμπορ Ραντούικο: Ο Μπουμπένκο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πορταριά είχε πει ότι «με τον Ραντούικο στο κέντρο είμαστε καλά». Τώρα που ο 25χρονος Σλοβένος αμυντικός μέσος δεν έχει κάνει κάτι, ο Σλοβάκος, του άσκησε δημοσίως κριτική.

Σχετικά Άρθρα

Επανατοποθέτηση της προσπάθειας για επανεκκίνηση, με συντονισμό και συσπείρωση

Ποδόσφαιρο

Back to Top