Στη Θεσσαλονίκη ο Σολτάνι

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Καρίμ Σολτάνι και σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να …

Ηρακλής

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Καρίμ Σολτάνι και σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιόζεφ Μπουμπένκο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση του Ηρακλή, είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο γήπεδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω μεγάλη διάθεση για δουλειά. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο που δημιουργούν οι οπαδοί, είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Τους υπόσχομαι ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά και θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Το πιο σημαντικό δεν είναι πόσα γκολ θα πετύχω ή πόσες ασίστ θα δώσω, αλλά να πάει καλά η ομάδα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορώ να παίξω και αριστερά, αλλά και πίσω από τον επιθετικό».

Σχετικά Άρθρα

Επανατοποθέτηση της προσπάθειας για επανεκκίνηση, με συντονισμό και συσπείρωση

Ποδόσφαιρο

Back to Top