Επίσημη πρόταση για Σκαλόνι και Μπιζάρι

Το… colpo grosso της μεταγραφικής περιόδου επιχειρεί ο Ηρακλής. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει με την Λάτσιο, οι κυανόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση στην …

Ηρακλής

Το… colpo grosso της μεταγραφικής περιόδου επιχειρεί ο Ηρακλής. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει με την Λάτσιο, οι κυανόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση των Λιονέλ Σκαλόνι και Αλμπάνο Μπιζάρι.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό της ομάδας, Έντι Ρόχα και η διοίκηση του συλλόγου επιδιώκει να απαλλαγεί από ένα μέρος έστω του μεγάλου τους συμβολαίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές στοιχίζουν συνολικά στον ιταλικό σύλλογο περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ και η Λάτσιο αναζητεί ομάδες είτε για να τους πουλήσει (ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), είτε να τους δανείσει για ένα χρόνο και να καλύψει η άλλη ομάδα ένα μέρος του συμβολαίου.

Στο κόλπο της απόκτησης των δύο εξαιρετικών Αργεντινών, μπήκε τα τελευταία 24ωρα και ο Ηρακλής, έστω και αν οι πιθανότητες απόκτησής του δεν είναι με το μέρος του. Και αυτό διότι, τα χρήματα που μπορεί –εγγυημένα- να προσφέρει ο Ηρακλής, καλύπτουν ένα πολύ μικρό μέρος των συμβολαίων που έχουν οι δύο παίκτες με την Λάτσιο. Και η ιταλική ομάδα ψάχνει για μία πιο συμφέρουσα –από οικονομικής άποψης- προσφορά.

Για τον Μπιζάρι, πρόταση έχει καταθέσει η Λεβάντε, ενώ για τον 32χρονο Σκαλόνι, ο οποίος πέρσι έπαιξε σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Λάτσιο και πρόπερσι σε 28 με τη Μαγιόρκα (δανεικός από την ιταλική ομάδα), μέχρι στιγμής υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από συλλόγους της Ισπανίας και της Αργεντινής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο διάστημα παραμονής της ομάδας στην Ιταλία, θα δοκιμαστεί ο Πάολο Ασέρμπις της Γκροσέτο. Πέρσι έπαιξε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top