Ο Κροάτης Σκέντερ στη λίστα

Ο Μαρίν Σκέντερ είναι το νέο όνομα τερματοφύλακα που προστίθεται στη λίστα του Ηρακλή για μεταγραφικό σκοπό. Ο 31χρονος Κροάτης την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στη …

Ηρακλής

Ο Μαρίν Σκέντερ είναι το νέο όνομα τερματοφύλακα που προστίθεται στη λίστα του Ηρακλή για μεταγραφικό σκοπό. Ο 31χρονος Κροάτης την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στη NK Ζάγκρεμπ, αλλάζοντας ομάδα μετά από έξι αγωνιστικές περιόδους.


Από το 2003 μέχρι το 2009 ήταν στην Οσιγιεκ από όπου αποχώρησε στο τέλος της προπροηγούμενης σεζόν. Τότε, το όνομά του, περίπου έναν χρόνο πριν, είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ χωρίς όμως να γίνει κάτι.


Ο Σκέντερ έχει ύψος 1.87 και συνολικά, στα έξι χρόνια του με την Οσιγιεκ είχε 175 συμμετοχές. Την προηγούμενη σεζόν με τη NK Ζάγκρεμπ είχε 13 συμμετοχές, κυρίως στο β’ μισό της περιόδου όταν από τον Φεβρουάριο και μετά, έκανε τις οχτώ από αυτές.


Ο παίκτης έχει προταθεί, η περίπτωσή του εξετάζεται και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει έρθει ήδη στη Θεσσαλονίκη. Στη λίστα, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του 34χρονου, Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Επανατοποθέτηση της προσπάθειας για επανεκκίνηση, με συντονισμό και συσπείρωση

Ποδόσφαιρο

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top