Λάτσιο και ευρωπαϊκοί σύλλογοι

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ηρακλής είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Λάτσιο για ευρύτερη συνεργασία. Οπως αναφέριε χαρακτηριστικά, επί παραδείγματι, το tuttomercato, ο …

Ηρακλής

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ηρακλής είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Λάτσιο για ευρύτερη συνεργασία. Οπως αναφέριε χαρακτηριστικά, επί παραδείγματι, το tuttomercato, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Τάκης, μιλά (και μάλιστα, αναφέρεται ότι είχε και συνάντηση μαζί του στη Ρώμη) με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο.


Η προοπτική συνεργασίας έχει να κάνει και με φιλικό παιχνίδι και με παίκτες. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται και τρία ονόματα με προοπτική να έρθουν στον Ηρακλή, ο 24χρονος, αμυντικός, Ιβάν Αρτίπολι και οι μέσοι, Λούκας Κορέα (24 χρόνων) και Αλμπέρτο Κουάντρι, 27 χρόνων. Είναι παίκτες που συνήθως η Λάτσιο τους δίνει δανεικούς, το θέμα όμως είναι ότι ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν αναζητά μέσους, σύμφωνα και με τη δήλωση του Γιόζεφ Μπουμπένκο αλλά αμυντικούς και επιθετικούς.


Παράλληλα, ο Ηρακλής εκτός από την προοπτική συνεργασίας με τη Λάτσιο, θέλει να κάνει κάτι ανάλογο και με την Εβερτον αλλά και με τη Μαρσέιγ. Εντός των ημερών μάλιστα, οι πληροφορίες, θέλουν άνθρωπο του Ηρακλή να πηγαίνει για να συζητήσει από κοντά με τις ομάδες.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΣΙΟ


http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=220181


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top